6 martie 2011

Waffe

Ingrediente:

- 125 g. unt

- 75 g. zahar

- 1 plic zahar vanilat

- 2 oua

- 150 g. faina

- 1 lingurita praf de copt

- 75 ml. lapte


Preparare:

Se bate untul impreuna cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza pe rand ouale, adaugandu-se unul cate unul, amestecand usor. Se bate pana ce zaharul se dizolva complet. Se amesteca faina impreuna cu praful de copt. Se toarna in compozitia de unt si ou, lingura cu lingura, alternand cu laptele.


Aluatul obtinut nu trebuie sa fie prea moale. Se incinge presa pentru waffe, se ia cu lingura din compozitie se toarna in presa si se coc una dupa alta.



Se lasa sa se raceasca si se pot servi cu frisca dulceata sau chiar simple sunt foarte buna.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu