Pentru salata:
- 350 gr linte
- 1 morcov mare
- 2 fire de ceapa verde sau 1 fir de praz (partea alba)
- 1 cartof mare
- 1 piept de pui
Pentru sosul vinegreta:
- 3 linguri ulei
- 1 lingura otet
- 1 lingura mustar
- sare
- piper
Preparare:
Speli lintea in mai multe ape, o fierbi 3 minute in apa clocotita, o strecori si o acoperi cu apa fierbinte. Morcovul si cartoful il fierbem la foc mic, sub capac, 25 de minute. Le strecori si le tai cubulete. Pieptul de pui il taiem bucatele si il prajim in 1-2 linguri de ulei.
Ceapa o taiem rondele si o punem intr-un vas de salata. Adaugam peste ea pieptul de pui, cortoful, lintea si morcovul. Separat, amesteci mustarul cu ulei, otet, sare si piper, dupa gust, si cu sosul obtinut asezonezi salata.
O servesti imediat.
POFTA BUNA!
mmm....ce bine arata !!!! cred ca e si super gustoasa !!!
RăspundețiȘtergerechiar e buna eu am facut 2 seri la rand asa de mult ne-a placut
RăspundețiȘtergere