19 iulie 2011

Taitei de orez cu legume si pui

Ingrediente:

- 1 morcov mare
- ardei gras
- ciuperci
- 2 linguri ulei masline
- 1 piept de pui
- ½ lingurita piper
- 1 lingurita pudra curry
- 1 pachet taitei de orez


Preparare:

Morcovii, ardeiul si cipercutele se curata si se taie julienne, pieptul de pui il taiem cubulete. Uleiul de masline se pun la incins intr-un wok sau o cratita in cazul meu. Se adauga morcovul si ardeiul si se calesc 3 minute la foc mare.

Dupa care adaugam ciupercutele si pieptul de pui si mai lasam la calit vreo 5 minute la foc potrivit.

Intre timp, taiteii se pun la inmuiat in apa fierbinte conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg taiteii si se adauga peste legume si pui. Se adauga piperul, curry si se amesteca.


Se servesc fierbinti.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu