- 500 gr carnati afumat
- 200 gr costita afumata
- 3 morcovi mai mari
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina potrivita
- 1 ardei
- 1 gulie
- 2 cartofi mici
- 2 cepe mici
- 1 lingura vegeta
- 1 lingurita sare
- 150 grame rosii sau bulion
- 2-3 linguri de ulei de masline
Preparare:
Taiem carnatul si costita in bucati dupa care le punem in apa rece daca sunt prea sarate. Cureti zarzavaturile si le tai cubulete. In cratita de ciorba punem uleiul la incins dupa care punem ceapa si ardeiul pana se inmoaie.
Adaugam si morcovul si carnea si lasam 1-2 minute la calit.
Adaugam 1 litru de apa si adaugam restul de legume patrunjelul si telina (eu am dato prin robot ca nu ne prea place dar da un gust bun ciorbei).
Condimentam cu sarea si vegeta dupa care punem bulionul si o lasam la fiert cca 30-40 minute.
Cartofii si gulia le bagam mai la sfarsit pentru ca fierb foarte repede.
Se mai lasam 20 minute la foc potrivit dupa care se poate servi cu ardei iute.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu