14 martie 2011

Supa de pui cu taitei de casa

Ingrediente:

Nu pot spune o cantitate anume de legume, fiecare pune ce ii place si ce cantitate doreste. Eu am pus asa:

- 3 morcovi mari

- 1 patrunjel mare

- 1 pastarnac mare

- taitei

- 2-3 linguri ulei

- carne de pui


Preparare:

Dam morcovul pe razatoarea mare dupa care punem cam 1 lingura din razatura la calit pentru a da o culoare mai galbena supei. Dupa ce s-a calit putin morcovul adaugam o cana mare de apa, carnea de pui, radacinile albe, restul de morcovi si condimentam.

Lasam sa fiarba carnea, mai adaugam apa daca mai trebuie, dupa care bagam taitei in ploaie si lasam sa mai fiarba 4-5 minute.


Se serveste calda ornata cu patrunjel.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu