5 martie 2011

Spaghete bolognese

Ingrediente:

- 400 gr spaghete de porumb

- 1 piept de pui

- 2 cepe

- usturoi

- curry

- sare

- bulion

- 2-3 linguri ulei de masline

- parnezan sau cascaval


Preparare:

Punem pastele la fiert in apa cu putina sare si ulei pentru a nu se lipii pastele intre ele. Intre timp tocam pieptul de pui si ceapa. Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si punem ceapa la calit.


Dupa 3 minute adaugam usturoi, curry si carnea.


Lasam sa fiarba in sucul propriu vreo 5 minute si adaugam sarea si bulionul. Compozitia obtinuta o lasam la foc mic pana carnea isi schimba culoarea. Adaugam busuiocul si mai lasam 1 minut la foc mic.


Pastele se scot si se trec sub un jet de apa rece dupa care se pot servi cu sosul de carne si cu cascaval.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu