2 martie 2011

Musaca de cartofi cu carne tocata

Ingrediente:

- 600 gr carne tocata

- 2 linguri ulei

- 1 kg cartofi

- 3 cepe

- condimente (vegeta si curry)

- 2 oua

- cascaval eu am pus mozzarella

Preparare:

Punem cartofii cu coaja la fiert in apa cu sare. Intre timp calim ceapa in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand ceapa a devenit sticloasa adaugam condimentele, bulionul si carnea si lasam sa bolboraseasca vreo 5 minute avand grija sa mai mestecam din cand in cand pentru a nu se arde.


Dupa ce carnea isi schimba culoarea oprim focul. Cartofii se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne( ultimul rand sa fie de cartofi) si unul de cascaval.


Se bat cele 2 oua si se amesteca cu cascavalul ras si se pun peste ultimul rand de cartofi. Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.


Se poate servi cu orice doriti inclusiv cu muratura.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu